Argeșul Spune DA Coagulării Mișcării Patronale din România

0
671
Județul Argeș a semnat Acordul de Parteneriat propus de UNPR

Vineri, 29 octombrie 2021,

  • Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș
  • Asociația de Turism și Ecologie pentru Tineret “Zimbrul Carpatin”
  • Baroul Argeș
  • Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș
  • Uniunea Națională a Patronatului Român

– au semnat Acordul de Parteneriat, propus de Uniunea Națională a Patronatului Român, înscriind județul Argeș pe harta coagulării mișcării patronale din România.

La evenimentul organizat la sediul prefecturii județului Argeș au paticipat prefectul Județului Argeș, Radu Valeriu Perianu, și primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea. Cei doi și-au exprimat satisfacția de a fi martori ai unei initiative așteptate atât de reprezentanții mediului de afaceri cât și de principalele instituții ale județului. De altfel, primăria municipiului Pitești, în urma colaborării cu UNPR, a și întreprins câteva acțiuni prin care și-a manifestat deschiderea totală față de mediul de afaceri și cel al corpurilor profesionale argeșene.

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, George Caval, a oferit întreg sprijinul unui astfel de demers, punându-și mari speranțe în dinamizarea mișcării patronale din juteț. Decanul Baroului Argeș, Luminița Ioana, a transmis colegilor semnatari, cât și autorităților, un mesaj de colaborare și deschidere a instituției pe care o reprezintă.

Sunt mai mult decât încântat de faptul că județ după județ aderă la Proiectul Național de Coagulare a Mișcării Patronale, pornind din județele țării către capitala României. Îi mulțumesc în mod public președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, pentru susținerea acestui proiect“, a precizat Președintele UNPR Ioan Lucian.

În afara evenimentului de semnare al acordului de parteneriat, Președintele UNPR Ioan Lucian, împreună cu Președintele Comisiei Tinerilor Antreprenori din cadrul UNPR, Tudor Rădăcineanu, au mai participat la întâlnirile cu prefectul județului Argeș și primarul municipiului Pitești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here