Percheziții în municipiul Roman într-un dosar de trafic de minori și viol

0
515
imagine - ARHIVĂ

Luni, 5 aprilie 2021, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Neamț, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, au efectuat două percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de minori și viol. Un bărbat a fost reținut.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, au efectuat două percheziții domiciliare, în municipiul Roman, la imobilele unei persoane bănuite de trafic de minori și viol.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2019, un bărbat, prin amenințări cu acte de violență, ar fi constrâns doi minori să practice cerșetoria, în municipiul Roman, minori pe care i-ar fi găzduit în locuința sa, beneficiind de sumele de bani obținute de aceștia.

De asemenea, în luna martie 2021, ar fi întreținut relații sexuale, prin constrângere, cu cei doi minori.

Polițiștii au pus în aplicare un mandat de aducere, bărbatul fiind condus la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Neamț, pentru audieri.

În baza probatoriului administrat, față de acesta, procurorul DIICOT a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru trafic de minori și viol.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here