Traficant de droguri prins în flagrant de DIICOT Iași

0
856

Duminică, 13 iunie 2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

În cauză s-a reținut faptul că bărbatul a comercializat comprimate MDMA către consumatorii de astfel de substanțe de pe raza județelor Iași și Neamț, la prețuri cuprinse între 50 și 80 de lei per comprimat.

Sâmbătă, 12 iunie 2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să comercializeze cantitatea de 18 comprimate MDMA. Ulterior, cu prilejul verificărilor, au fost descoperite disimulate într-un termos alte 106 comprimate MDMA.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași au efectuat o percheziție domiciliară în urma căreia au fost ridicate o cantitate de produs vegetal suspect a fi cannabis, un tocător pe care se observau urme de materie vegetală și un cantar de mare precizie.

Duminică, 13 iunie 2021, Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași și al ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Neamț. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here