Traficant de droguri prins în flagrant de procurorii DIICOT Timișoara

0
346
Traficant de droguri prins in flagrant de procurorii DIICOT Timisoara

Joi, 4 martie 2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui tânărul, în vârstă de 29 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Tânărul, în mod repetat, ar fi procurat și comercializat droguri de mare risc, în vederea obținerii unor foloase materiale.

La data de 4 martie 2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Timișoara împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Caraș – Severin și BCCO Timișoara au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a traficantului, în timp ce acesta încerca să comercializeze cantitatea de 92,7 grame de amfetamină, contra sumei de 3.100 lei.

Ulterior activității de prindere în flagrant, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința inculpatului, ocazie cu care a fost identificată și ridicată cantitatea de aproximativ 1 kg de amfetamină.

Vineri, 5 martie 2021, Tribunalului Timiș a dispus arestarea preventivă a tânărului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale. Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here