Tâlhari din Tecuci prinși la scurt timp după ce au dat atacul într-o locuință

0
175
Tâlhari din Tecuci prinși la scurt timp după ce au dat atacul într-o locuință

Joi, 4 martie 2021, la ora 03.35, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, de către un bărbat, din municipiul Tecuci, cu privire la faptul că, în noaptea respectivă, persoane necunoscute i-au sustras din locuință suma de 4600 de lei și alte bunuri.

În urma primelor verificări, polițiștii Biroului Investigații Criminale Tecuci au stabilit că persoanele intrat în locuință printr-o fereastră rămasă neasigurată și, fiind surprinse de proprietar, l-ar fi amenințat pe acesta cu un cuțit, fugind cu banii și bunurile găsite.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată și, în cursul zilei de joi, polițiștii au identificat prezumtivii autori ai faptei, un bărbat, de 39 de ani și un minor, de 17 ani, ambii din municipiul Tecuci. Odată cu depistarea acestora, s-a reușit recuperarea în parte a prejudiciului, respectiv suma de 2700 de lei și bunurile sustrase.

Cei doi au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here