Mario Boboc, puștiul minune din K1, îşi face intrarea în competiţiile profesioniste

0
497

După ce a devenit dublu campion naţional la K1, Mario Boboc (16 ani) vrea să îşi testeze forţele şi la competiţiile profesioniste.

Puştiul minune din K1 îşi face intrarea în competiţiile profesioniste, la Bucureşti în Arenele Colosseum într-o gală incendiara, iar Mario Boboc susţine că are aşteptări mari de la acest meci.

Am muncit extrem de mult pentru a putea ajunge să lupt la profesionişti şi sunt convins că pe data de 1 aprilie meciul dintre mine şi adversarul meu va fi unul incendiar. Chiar dacă adversarul meu are 21 de ani nu vreau să mă las intimidat şi voi face tot posibilul să câştig acest meci. De la vârsta de 10 ani am urcat în ring şi am luptat alături de persoane puternice de la care am avut tot timpul ce învăţa, iar acest lucru m-a transformat într-un sportiv cu rezultate, dar şi în tânărul cu vise şi speranţe mari de viitor care ştie unde vrea să ajungă. Am emoţii pentru că este normal şi firesc acest lucru, însă pe data de 1 aprilie la Bucureşti voi demonstra ce pot şi cu siguranţă voi ieşi învingător la prima mea competiţie de kickboxing la profesionişti“, a spus Mario Boboc.

Mario Boboc este dublu campion naţional la K1. Tânărul în vârstă de 16 ani este legitimat la Şcoala de Lupte „Florin Boboc“.

Puştiul minune din K1 vrea să îi calce pe urme idolului său Remy Bonjaski. Mario Boboc (16 ani) este antrenat de tatăl său (Florin Boboc) şi David Simonel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here