Despre Fundația Bill & Melinda Gates

0
580

Ghidată de credința că fiecare viață are valoare egală, Fundația Bill & Melinda Gates lucrează pentru a ajuta toți oamenii să ducă vieți sănătoase și productive.

  • Fundația Bill și Melinda Gates este o organizație privată finanțată de omul de afaceri Bill Gates și soția acestuia, Melinda Gates.

În țările în curs de dezvoltare, fundația se concentrează pe îmbunătățirea sănătății oamenilor, oferindu-le șansa de a se ridica din foamete și sărăcia extremă. În USA, urmărește să se asigure ca toți oamenii, în special cei cu cele mai puține resurse, să aibă acces la oportunitățile de care au nevoie pentru a reuși în școală și în viață.

Cu sediul în Seattle, fundația este condusă de CEO-ul Mark Suzman, sub conducerea lui Bill Gates, Melinda French Gates și Warren Buffett. Echipele de programe sunt axate pe sănătatea globală, dezvoltarea globală, politicile globale, advocacy și comunicații, creșterea oportunităților globale și egalitatea de gen. Ei cercetează și fac granturi și propuneri de investiții care sunt aliniate cu o strategie de program. Aceștia sunt responsabili pentru gestionarea continuă a granturilor și investițiilor.

Echipele de operare compuse sub formă juridică, finanțe și managementul subvențiilor și contractelor, susțin programe pentru a proiecta, crea și executa acorduri de granturi și investiții. Resursele umane ale fundației, tehnologia digitală globală (IT) și echipele globale de facilități, susțin evenimente și călătorii, oferă personalului tehnologiei și logisticii care permit echipelor programului să ruleze eficient și să lucreze inteligent în întreaga lume. Fundația Bill & Melinda Gates se străduiește să creeze o experiență de vârf în carieră.

Angajații fundației vor să prospere personal și profesional și să contribuie la cel mai înalt potențial, cu un impact maxim asupra misiunilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here