Spectacole în ianuarie 2022 la Teatrul Național RADU STANCA Sibiu

0
328
„Steaua fără nume”, regia Florin Coşuleţ

În prima lună a anului 2022, Teatrul Național RADU STANCA Sibiu organizează  o microstagiune a Secției Germane, cu un spectacol premieră, și o serie de reprezentații ale Secției Române, oferind astfel publicului, încă din prima lună a anului, un program variat și bogat.

„Suntem înaintea Sărbătorilor de Crăciun și a trecerii în noul an, sărbători care sunt sub semnul iubirii, al echilibrului, al dorinței de mai bine și de frumos, sărbători cu prilejul cărora ne adunăm în cadrul familiei, în jurul oamenilor dragi, al tuturor celor care ne sprijină și pe care îi sprijinim – cei care contează. Teatrul Național Radu Stanca, Festivalul Internațional de Teatru, toate structurile asociate, vin cu cadouri către dumneavoastră în așa fel încât să vă puteți bucura de tihna întâlnirilor dvs., să puteți să folosiți Scena Digitală, să puteți să dăruiți un spectacol cadou sau un abonament. Venim fizic în fața dumneavoastră în luna ianuarie 2022, cu 11 spectacole, venim cu o prezentare foarte importantă a teatrului german din Sibiu – primul teatru de pe actualul teritoriu al României – care are o nouă premieră. Vom avea diplomați importanți, oameni de afaceri din zona germanică, vom avea artiști care vin din Germania, din Austria, pentru toate proiectele pe care le avem. Ne bucurăm că putem să vă oferim și proiectele gratuite la care noi lucrăm, pornind de la Tradiții TO GO, la Daruri teatrale, la Spectacolele-lectură pe care le puteți vedea online pe parcursul întregii luni. Este o mare bucurie să putem dărui emoție, frumusețe și miracol. Din toată inima vă urăm să fiți sănătoși, să fiți plini de bucuria vieții, încărcați de tot ceea ce este frumusețe, emoție și bucurie. La mulți ani!”, a declarat Constantin Chiriac, directorul general a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Prima reprezentație programată în anul 2022 este spectacolul „Moroi”, regia Alexandru Dabija (6 ianuarie 2022), urmat de „Steaua fără nume”, regia Florin Coşuleţ (7 ianuarie 2022), și de „De cealaltă parte a lumii”, în regia Alexandrei Badea (8 ianuarie 2022).

Evenimentul denumit „Întâlnirea culturală a artiștilor, diplomaților și oamenilor de afaceri din spațiul lingvistic german – Microstagiunea Secției Germane” debutează în 20 ianuarie 2022, cu premiera spectacolului „Domnul Iederman”, în regia lui David Paska și continuă cu „QUARTETT”, în regia lui Hunor Horváth (în 21 ianuarie), „Bookpink”, creație colectivă (22 ianuarie), și „you·topia”, regia Florian von Hoermann și Edith Buttingsrud (23 ianuarie).

Începând cu 28 ianuarie 2022, sunt programate spectacolele „MAL/PRAXIS”, de Bogdan Georgescu, „Tom și Jerry 4.0”, regia Florin Piersic jr., și „Mici crime conjugale”, un spectacol de Mariana Cămărășan și Amalia Iorgoiu.

Biletele sunt disponibile online pe www.tnrs.ro, și la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17. Accesul publicului la reprezentații este permis doar în baza certificatului verde COVID, iar locurile sunt disponibile în limita a 50% din capacitatea sălii. Prețul unui bilet este 30 lei, respectiv 25 lei cu preț redus.

Toate reprezentațiile au loc la TNRS – Sala Mare, din Sibiu, Bl. Corneliu Coposu, nr. 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here