Dolj: Nuntă oprită de poliţişti în satul Catanele Noi – VIDEO

0
340
Dolj Nunta oprita de politisti in satul Catanele Noi VIDEO

Sâmbătă, 3 aprilie 2021, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că pe o rețea de socializare sunt postate imagini live de la o nuntă, aflată în desfăşurare în satul Catanele Noi, județul Dolj.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Băilești și Secției 8 Poliției Rurală Rast, precum și o grupă de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, s-au deplasat la fața locului și au stabilit că într-o curte din comuna Catane, satul Catanele Noi, este în desfășurare o nuntă la care participau mai multe persoane.

A fost identificat organizatorul petrecerii în persoana unui bărbat de 35 de ani, din localitate, care a fost sancționat contravenţional, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 15.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au identificat 30 de persoane participante la nuntă, fiind aplicate 30 de sancțiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020, în valoare totală de 23.000 lei.

Verificările sunt continuate de polițiștii doljeni pentru identificarea tuturor persoanelor participante, în vederea sancționării contravenționale a acestora.

Polițiștii vă reamintesc că evenimentele private, de tipul nunți, botezuri, mese festive, sunt interzise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here