Noua generație Profi City, inaugurată la Timișoara

0
1292
Noua generație Profi City, inaugurată la Timișoara - prezintă o zonă de convenience mai largă decât a magazinelor ProfiGo

Spre deosebire de recent inauguratele ProfiGo, magazine de mici dimensiuni amplasate în zone de trafic intens şi de birouri, Profi City are o suprafaţă mai mare şi un sortiment mai bogat, este un mic supermarket pentru zone rezidenţiale, destinat celor care cumpără pentru a completa ceea ce poate au omis să-şi ia când şi-au făcut cumpărăturile principale în magazine mai mari.

Profi City prezintă o zonă de convenience mai largă decât a magazinelor ProfiGo destinate cumpărătorului foarte grăbit care nu doreşte decât cele necesare pentru consum imediat şi, poate, doar încă ceva în plus.

Faţă de vechiul Profi City, noul format este mai bine adaptat actualelor aşteptări ale cumpărătorilor, fiind acum dotat cu vitrină asistată, zona gastro şi coffee corner.

La vitrină asistată se găsesc mezeluri de la furnizori locali, specialităţi din carne de oaie, de porc, de pui şi de curcan. Desigur, nu lipsesc nici diferitele varietăţi de brânză şi caşcaval.

La rândul ei, zona gastro tentează cumpărătorii cu pizza, burgeri, sandvişuri, prăjituri, patiserie, plăcinte şi cu pâinea cea mai bună din oraş.

De la începutul anului, Profi a inaugurat deja 31 de magazine şi până la sfârşitul lui 2021 urmează să mai deschidă alte peste 200.

Cu 1433 de magazine în 642 de localităţi şi aproape 22.000 de angajaţi, Profi este lanţul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică şi cel mai mare număr de magazine din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here