Prestige Tours dă startul sezonului turistic în ANTALYA, TURCIA, începând cu 2 iunie 2021

0
762

Prestige Tours parte din consorțiul turc Caly Goup, turoperator cu 31 de ani de activitate neîntreruptă pe piata turistică românească, anunță începerea sezonului estival 2021 în Antalya cu charter săptămânal având plecare de pe Aeroportul Internațional Craiova.

Astfel, cursa inaugurală va avea loc în data de 2 iunie 2021 cu o aeronava BOEING 737-800 ce aparține companiei aeriene Corendon Airlines. Cursele charter vor fi operate săptămânal, în fiecare zi de miercuri și vor continua până la data de 22 septembrie 2021.

După succesul avut în acest an cu operațiunea desfășurată spre Hurghada cu plecare din Craiova suntem foarte încrezători că și sezonul estival spre Antalya va fi unul de mare succes pentru Prestige Tours și agențiile partenere din Craiova. Prețurile pentru pachetele turistice către Antalya, încep de la 349€ /persoană, cu toate serviciile și taxele incluse, astfel: transport cu avion cursă charter, 7 nopți cazare și masă conform hotel, transfer aeroport-hotel-aeroport și asistență turistică locală, precizează reprezentanții companiei Prestige Tours.

Pachetele turistice cu avion cursă charter către Antalya sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere din Craiova și din țară. Prestige Tours fiind un turoperator 100%, care își valorifică produsele exclusiv prin intermediul agențiilor de turism partenere.

Prestige Tours este unul dintre cei mai mari turoperatori din România.

Compania promovează un model de afaceri inovator, bazat pe o calitate înaltă a produselor turistice oferite, pe inovație, siguranță și satisfacția clienților.

Cu 31 de ani de experiență în turism și o reputație impecabilă, Prestige Tours păstrează standarde înalte de calitate prin dăruire și creativitate, validate nu doar de piața românească, dar și de cea internațională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here