Percheziții în Onești și Târgu Ocna – flagrant într-un dosar de fals și înșelăciune

0
394

Joi, 1 aprilie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de fals material în înscrisuri oficiale, fals sub semnătură privată, uz de fals și înșelăciune.

Din cercetări efectuate de oamenii legii a reieșit că un bărbat, de 33 de ani, ar fi falsificat actul de identitate și documentele unei societăți comerciale din Pitești, pe care o administra. Acesta ar fi folosit documentele și ar fi solicitat încheierea unui contract pentru achiziția de telefoane mobile și accesorii de la un operator de telefonie mobilă.

În cursul zilei de joi, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în Onești, județul Bacău, după ce a cerut unui curier, în mai multe rânduri, să schimbe locul livrării unui colet cu bunuri de aproximativ 25.000 de lei.

Au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, în Onești și Târgu Ocna, județul Bacău, fiind ridicate telefoane mobile și alte bunuri cu valoare probatorie.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, pentru dispunerea de măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here