Bilete online 30 de zile pentru Muzeul Național Cotroceni

0
330
Muzeul Național Cotroceni

Muzeul Național Cotroceni vine în întâmpinarea publicului vizitator cu opțiunea achiziționării de bilete online. Începând cu luna noiembrie 2021, biletele pot fi cumpărate simplu și rapid, prin plata cu cardul și confirmare instantanee, pe platforma cultural-turistică BookTes.

Astfel, Muzeul Național Cotroceni își propune să ofere publicului larg o modalitate facilă și modernă de a achiziționa biletele, adaptată perioadei actuale, pentru o experiență cât mai plăcută, alături de posibilitatea de a oferi celor dragi drept cadou o vizită de neuitat la muzeu.

Valabilitatea biletelor cumpărate online este de 30 zile, putând fi prezentate spre scanare direct pe telefonul mobil. După achiziționare, vizitatorii vor suna la numerele de telefon primite în emailul de confirmare pentru a realiza programarea, cu minim 24 de ore înainte de vizită.

Biletele pot fi cumpărate accesând acest link: https://booktes.com/bilet/muzeul-national-cotroceni

Parteneri media: TVR, Radio România, Radio România Cultural, Radio România Actualități, Radio România București FM, Rador, Trinitas, Modernism, Agerpres, Presa de Azi, HYP TV, Ordinea Zilei, See Bucharest, PropagArta, București Business, Imaginea României, Vocea Olteniei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here