Percheziții la Dorohoi și Hudești într-un dosar de trafic de droguri

0
1543
Percheziții la Dorohoi și Hudești

Miercuri, 27 octombrie 2021, procurorii DIICOT Botoșani au dispus reținerea, pe o perioadă de 24 de ore, a doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și cultivare, deținere, transport și vânzare de droguri de risc, fără drept.

Grupul infracțional organizat ar fi avut ca scop înființarea unei culturi de cannabis, pe raza comunei Hudești, județul Botoșani, cei doi inculpați având rolul de a recolta, prepara, porționa și comercializa drogurile de risc, către diferiți consumatori.

Miercuri, 27 octombrie 2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Botoșani împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Botoșani au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Dorohoi și a comunei Hudești, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 450 de grame de cannabis.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Suceava și al jandarmilor din cadrul IJJ Botoșani. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here