ProfiCircle, noul chiriaș Globalworth în România

0
785
Globalworth

ProfiCircle, prima platformă online B2B pentru sisteme de depozitare și echipamente comerciale, devine chiriașul Globalworth, cel mai mare investitor de birouri din Europa Centrală și de Est și liderul pieței de birouri în România. Suprafața tranzacționată se ridică la 520 de metri pătrați în clădirea de birouri Globalworth Plaza și contractul de închiriere a fost încheiat pe o perioadă de 5 ani și jumătate.

Echipa ProfiCircle și-a început activitatea în comunitatea Globalworth din data de 1 octombrie, continuându-și aici misiunea de a digitaliza industria echipamentelor comerciale la nivel global, printr-o soluție care simplifică întregul proces de achiziție și implementare a proiectelor de amenajare pentru spații comerciale și logistice. În clădirea Globalworth Plaza, ProfiCircle va dispune de beneficiile celei mai mari comunități de business din țară: Globalworth District.

Ema Iftimie

“Globalworth a reușit să construiască în ani de zile cea mai mare comunitate de business din țară. Suntem peste 200 de companii în România și ne bucurăm că respectăm promisiunea de a fi a PLACE TO GROW. Îi urăm bun venit echipei ProfiCircle în comunitatea noastră și sperăm că întreaga infrastructură pusă la dispoziție să îi ajute să crească, să dezvolte proiecte reușite în noul sediu și îi asigurăm de întregul nostru sprijin în ceea ce urmează să facă”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing & Customer Care, Globalworth România.

“Încă de la înființare, compania noastră s-a extins într-un ritm dinamic, astfel că și nevoile de business au crescut, iar echipa s-a mărit constant. Ne bucurăm să fim parte din comunitatea Globalworth, unde am regăsit un mediu de lucru funcțional și productiv și de unde ne vom putea duce la îndeplinire planurile de expansiune și obiectivele de afaceri”, a adăugat Eduard Daniliuc, Cofondator și CEO ProfiCircle. 

Aflată în nordul orașului București, clădirea de clasă “A” Globalworth Plaza este situată la intersecția șoselei Pipera cu Barbu Văcărescu. Aceasta are front stradal larg la ambele artere, ceea ce îi oferă o vizibilitate deosebită. Accesul la mijloacele de transport în comun este foarte rapid, la 2 minute regăsindu-se stațiile de autobuz, iar la 3 minute stația de metrou Aurel Vlaicu. Clădirea de 19 etaje a fost reamenajată în anul 2017 și a primit certificarea verde BREEAM EXCELLENT.

Despre GLOBALWORTH

Globalworth este o companie imobiliară activă în Europa Centrală şi de Est, listată la Bursa de Valori de la Londra, în segmentul AIM, care activează în România și Polonia, în ambele ţări devenind principalul investitor pe piața imobiliară de birouri. Globalworth investește, dezvoltă și gestionează direct clădiri de birouri și parcuri industriale și de logistică, în locații premium, care generează venituri din închirierea de spații către companii de top din întreaga lume.

Gestionat de peste 200 de profesioniști în Cipru, Guernsey, România și Polonia, portofoliul companiei are o valoare totală de aproximativ 3.1 miliarde de euro, la 30 iunie 2021. Aproximativ 95,1% din acesta este reprezentat de active producătoare de venit, închiriate către aproximativ 650 de companii naționale și multinaționale. În România, Globalworth este prezentă în Bucureşti, Timişoara, Arad, Oradea, Constanţa şi Piteşti, în timp ce în Polonia proprietăţile se regăsesc în Varşovia, Wroclaw, Lodz, Cracovia, Gdansk şi Katowice.

Vizitați site-ul www.globalworth.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here