BLACKPINK, cea mai cunoscută trupă K-Pop de fete din lume, la Cinema City

0
600

BLACKPINK, trupa de fete care a spart toate recordurile online, sărbătorește cea de-a 5-a aniversare de la debut, prin lansarea BLACKPINK THE MOVIE, ce poate fi văzut doar pe 4 și 8 august 2021, la Cinema City.

Filmul BLACKPINK THE MOVIE, un docu-concert despre grupul de fete îndrăgit la nivel mondial este, de asemenea, un cadou special pentru BLINK – cum este cunoscut fan-clubul BLACKPINK – pentru a-și reaminti de momentele frumoase.

Trailer BLACKPINK: THE MOVIE

Trupa BLACKPINK a doborât numeroase recorduri online de-a lungul carierei. Videoclipurile „Kill This Love” (2019) și „How You Like That” (2020), au spart toate topurile, devenind pe rând, cel mai urmărit videoclip în 24 de ore de la lansare, intrând în Cartea Recordurilor.

Kill This Love

How You Like That

BLACKPINK este, de asemenea, prima trupă cu patru videoclipuri ce au strâns fiecare câte 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar în prezent este cea mai urmărită trupă de fete de pe Spotify și cu cei mai mulți abonați pe Youtube.

Proiecțiile speciale BLACKPINK au loc pe 4 și 8 august 2021 atât în format 4DX în 5 orașe –  București (Mega Mall), Brăila (Brăila Mall), Cluj (Iulius Mall), Constanța (City Park), Timișoara (Shopping City), iar în format 2D în 23 de cinematografe Cinema City din 20 de orașe.

Biletele se pot rezerva/cumpăra online accesând AICI

Despre Cinema City România

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 242 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În plus, Cinema City România le oferă cinefililor cele mai inovatoare și mai cool concepte de cinema, disponibile în România exclusiv în cinematografele Cinema City: IMAX (săli cu cele mai mari ecrane din țară, cu imagini clare ca lacrima și un sunet impresionant), 4DX (experiență cinematografică absolută, pentru toate cele 5 simțuri) și VIP LIGHT (în prețul unui singur bilet, te bucuri de o experiență confortabilă cinematografică în fotolii extensibile și ai meniu bar nelimitat). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis și cu fiecare nouă tehnologie adusă, misiunea Cinema City este de a pune la dispoziția tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. Mai multe informaţii pe www.cinemacity.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here