Sibiu: Cursa Sponsorilor 2021, eveniment conex al Turului Ciclist

0
226

În fiecare an, Cursa Sponsorilor, eveniment conex al Turului Ciclist, oferă sponsorilor și partenerilor posibilitatea de a-și înscrie angajații la o competiție dedicată. Concurenții amatori vor parcurge un traseu de 13,8 km Sibiu (intersecția străzilor Calea Poplăcii cu Valea Aurie – DJ 106 R – Poplaca și retur).

Competiția va avea loc duminică, 20 iunie 2021, în intervalul orar 9-14 și se desfășoară ca probă de contratimp, individual și pe echipe (2 membri la fete, 3 la băieți).

Pe perioada desfășurării competiției și pe traseul aferent se vor impune anumite restricții privind circulația și parcarea autovehiculelor. O premieră a celei de-a XI-a ediții o reprezintă participarea în rândul concurenților și a persoanelor cu deficiențe de vedere, care vor concura pe biciclete pentru două persoane(tandem). Inițiativa aparține organizației UrbanBikeRevolution.

Turul Ciclist al Sibiului este un proiect inițiat de Asociația Club Sportiv Sibiu Sport Project și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Sport 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here