Laura Georgescu: PSD cere Guvernului să termine imediat cu bătaia de joc la adresa elevilor, părinților și profesorilor!

0
462

Luni, 17 mai 2021, senatoarea PSD Laura Georgescu, într-o declarație de presă susținută la Senat, a precizat că propunerea ministrului Educației, de a lua ca referință ziua imediat următoare după trecerea în jos sau în sus a pragului de incidență cumulată a cazurilor de COVID-19, de 1 la 1000, pentru redeschiderea sau închiderea școlilor, aduce și mai multă impredictibilitate în sistemul de învățământ.

Propunerea ministrului Educației de a lua ca referință ziua imediat următoare după trecerea în jos sau în sus a pragului de 1 la mie, pentru redeschiderea sau închiderea școlilor aduce și mai multă impredictibilitate în sistemul de învățământ. PSD cere Guvernului să termine imediat cu bătaia de joc la adresa elevilor, părinților și profesorilor! În loc să rezolve problemele, Guvernul le complică și mai mult! Este un haos generalizat. O lipsă totală de logică, de rațiune, de fundamentare pentru aceste decizii absurde!”, a declarat Laura Georgescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here