Viceprimarul Adrian Costache aduce vești bune pentru cetățenii Sectorului 2 București!

0
699

Pentru a veni în sprijinul familiilor din Sectorul 2 în perioada vacanței prelungite de Paște, am analizat posibilitatea să punem la dispoziție spațiile din complexul Pantelimon 301. Aceste spații care aparțin Centrului Cultural UNESCO “Mihai Eminescu”. Astfel, de luni până vineri, în prima parte a zilei, între orele 8.00-12.00, copiii cu vârste între 5 – 14 ani își vor putea petrece timpul liber într-un mod atractiv, adecvat vârstei, sub supravegherea atentă a unui personal specializat“, a precizat pe o pagină de socializare, viceprimarul Adrian Costache.

Persoanele interesate au la dispoziție numărul de telefon 0722 103 009, de unde reprezentanții Centrului Cultural UNESCO “Mihai Eminescu” oferă toate detaliile necesare. Înscrierile încep din data de 7 aprilie 2021, participanții fiind acceptați în ordinea solicitărilor si în limita spațiului disponibil.

Grupele vor fi formate pe categorii de vârstă, se vor lua toate măsurile de prevenire și combatere a îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Adrian Costache invită asociațiile și organizațiile non-profit, care doresc să sprijine acest demers și vor să asigure micuților activități distractiv – educative cât mai interesante, să contacteze Centrul Cultural UNESCO „Mihai Eminescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here