Președintele UNPR, Ioan Lucian, primit de prefectul județului Bihor, DumitruȚiplea

0
943
Presedintele UNPR Ioan Lucian primit de prefectul județului Bihor Dumitru Tiplea

Aflat la Oradea, președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian, a fost primit de către prefectul județului Bihor, Dumitru Țiplea. Președintele UNPR a fost însoțit de unul dintre membri marcanți ai Federației Patronilor Bihor, Sorin David și de către consilierul personal, Pop Dumitru. Ioan Lucian a făcut o scurtă trecere în revistă a activităților confederației naționale pe care o conduce.

Repoziționarea reprezentanților mediului de afaceri și al corpurilor profesionale față de instituțiile locale, regionale și naționale, participarea reprezentanților mediului de afaceri la configurarea strategiilor de dezvoltare economică a localităților și județelor, participarea UNPR la dezvoltarea parcurilor științifice și tehnologice pe domenii de specializare inteligentă și tehnologii avansate, digitalizare și nu în ultimul rând, folosirea realității augmentate și virtuale în învățământul dual vocațional, au fost câteva dintre subiectele pe care Ioan Lucian le-a propus prefectului.

Suntem convinși, domnule prefect, că reprezentanții mediului de afaceri și ai corpurilor profesionale din județul Bihor, vor avea în domnia voastră un partener sincer și deschis, dovedindu-se că Bihorul poate fi în continuare un exemplu de urmat” – a ținut să-i transmită Ioan Lucian prefectului de Bihor.

Cât timp voi fi prefect al județului Bihor, ușa cancelariei mele va fi deschisă reprezentanților mediilor de afaceri și al corpurilor profesionale”, a precizat prefectul Dumitru Țiplea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here