Promenada Sibiu deschide primul magazin iSTYLE din regiune

0
467

Promenada Sibiu anunță deschiderea primului magazin iSTYLE din regiune în data de 2 octombrie 2021. Pentru cei ce le calcă pragul, experții Apple au pregătit la finalul acestei săptămâni, pe 2 și 3 octombrie, surprize și reduceri speciale pentru deschidere, precum și prețuri preferențiale pentru accesorii. Magazinul iSTYLE este localizat la parter, în zona Pandora – Douglas.

Proiectat și executat cu respectarea riguroasă a standardelor Apple, magazinul își așteaptă clienții de sâmbătă, începând cu ora 11:00, cu multe surprize, premii și oferte. Pasionații de tehnologie, dar și cei ce îndrăgesc sau vor să descopere universul Apple, se pot bucura de două zile de reduceri[i] avantajoase la produse emblematice ale brandului: MacBook Air (M1) Retina 13 la 4.499 lei (preț întreg 5.399 lei), MacBook Pro (Intel) Retina 13 la 5.799 lei (de la 6.929 lei), iPad (gen. 8) la 1.599 lei (preț întreg 1749 lei), precum și unul dintre produsele preferate ale cumpărătorilor din întreaga lume, AirPods (gen. 2) H1/casetă încărcare standard la 549 de lei (preț întreg 699 lei).

Mai mult, vizitatorii magazinului se vor bucura de 25% reducere pentru accesoriile de la terți producători,  de opțiuni de finanțare până la 18 rate fără dobândă, dar și de pachetul Mac Comfort de la 399 lei, ce oferă garanție extinsă și unitate de schimb gratuită, precum și un voucher pentru accesorii și alte beneficii.

Ne bucurăm să găzduim la Sibiu unul dintre cele mai mari branduri din industria tehnologiei, atât de apreciat și așteptat de pasionați, cunoscători și de utilizatorii fideli. iSTYLE vine către clienții din regiunea noastră cu un portofoliu impresionant de produse și servicii, iar zilele dedicate deschiderii sunt de neratat pentru toți cei care vor să se bucure de gadget-urile preferate la prețuri preferențiale“, declară reprezentanții centrului comercial.

Experții iSTYLE sunt pregătiți să ofere consultanță și soluții optime pentru nevoile utilizatorilor Apple, dar și o gamă largă de alte servicii de la reparații la programare financiare și de leasing.

***

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

Promenada Sibiu a implementat toate măsurile necesare de prevenție, în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare.

Mai multe detalii pe www.promenadasibiu.ro, Facebook și Instagram.

Despre Promenada Sibiu

Centrul comercial Promenada Sibiu, deținut de fondul de investiţii NEPI Rockcastle, și-a deschis porțile pentru sibieni pe 14 noiembrie, la ora 10:00. Situat pe Str. Lector, nr 1-3, în zona centrului vechi al Sibiului, cel mai nou centru comercial din oraș propune o experiență nouă, premium, de cumpărături și petrecere a timpului liber, aducând elemente unice de arhitectură, branduri în exclusivitate și concepte noi de magazine, dar și opțiuni multiple de petrecere a timpului liber.

[i] Ofertă valabilă exclusiv în magazinul iSTYLE din Promenada Sibiu pe 2 și 3 octombrie 2021, în limita stocului disponibil.

[i][i] Detalii despre condițiile de creditare disponibile pe www.istyle.ro sau în magazinul iSTYLE Sibiu. TM și © Apple Inc. 2021. Toate drepturile rezervate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here