Nicușor Dan: Proiectul ”Vacanță activă în București”, a stârnit interesul părinților și elevilor

0
315
Nicusor Dan Proiectul Vacanta activă in Bucuresti a starnit interesul parintilor si elevilor

Primarul Nicușor Dan anunţa public faptul că deja din prima zi, proiectul ”Vacanță activă în București”, a stârnit interesul părinților și elevilor. Încă din primele ore exista peste 300 de elevi înscriși.

Pentru cei interesați, care au nevoie de o mână de ajutor în perioada vacanței din această lună, iată două link-uri unde găsesc formularele de înscriere: https://bit.ly/3urrame – pentru locațiile Proedus, respectiv https://bit.ly/3mljD5m – pentru locațiile Operei Comice pentru Copii.

Informații despre locul unde se găsește fiecare dintre cele 5 spaţii, le găsiți în aceste locații: Muzeul Copiilor (situat în sectorul 3, pe Bulevardul Decebal), hub-ul educațional Proedus de la AFI Cotroceni (la limita dintre sectoarele 5 și 6), Opera Comică pentru Copii (pe Calea Giulești, în sectorul 6), Sala Palatului (sectorul 1, un spațiu adiacent) și sediul Corului Național de Cameră Madrigal (în sectorul 4).

Se vor respecta toate măsurile de siguranță necesare în această perioadă. Cei mici vor viziona spectacole, se vor distra împreună cu actori profesioniști, vor avea parte de jocuri creative, exerciții de dezvoltare personală, lucru manual și alte asemenea activități recreative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here