Profesor de la Școala FDVDR, speaker la Conferința Europeană pentru Educație, ediția online

0
54
Scoala FDVDR

Larisa Sohorca, profesor coordonator la Școala FDVDR, este unul dintre guest speakerii invitați la conferința europeană din domeniul educației, dedicată studiului și practicii inteligenței emoționale în acest domeniu, Europe Online Education Conference.

Conferința va avea loc sâmbătă 6 martie, începând cu ora 11:30, ora României. Evenimentul se desfășoară online și este dedicat profesorilor, educatorilor, specialiștilor în educație, dar si părinților interesați de dezvoltarea inteligenței emoționale în domeniul educațional. Participarea la conferință este gratuită.

Experți din Europa vor prezenta rolul acestor practici de inteligență socio-emoțională în domeniul educațional, studii de caz și exemple de bune practici în învățarea socio-emoțională.

Învățarea socio-emotionala (SEL) oferă contextul de care este nevoie pentru a produce o schimbare reală în educație. Acest tip de educație are un impact benefic nu doar în managementul clasei și în calitatea învățării, ci pe parcursul întregii vieți.

Larisa este fondatorul Walnut Wisdom, un centru global de învățare. În prezent, cu sediul în România, ea lucrează cu organizații din Dubai și Londra în domeniul afacerilor, unde pune în practică inteligența emoțională la nivel individual, de echipă și organizațional.

De asemenea, Larisa lucrează cu instituții și fundații din România pentru a integra învățarea socială și emoțională în programa școlară, printr-o abordare sistemică. Ea este un practicant avansat de EQ, evaluator, facilitator și este partener cu Six Seconds din 2013. Deține, de asemenea, un Master în Coaching și Schimbare Comportamentală de la Henley Business School din Marea Britanie. Crezul ei este: „Succesul nu este un concurs de popularitate!”

Conferința Europeană pentru Educație este organizată de Six Seconds, cea mai mare mare organizație non-profit, dedicată studiului și practicii inteligenței emoționale în educație și business. Six Seconds are birouri și reprezentanți în 25 de țări și membri în 160 țări.

În România, conferința este sprijinită de Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here