Tânăr din Brașov accidentat la locul de muncă – polițiștii au deschis un dosar penal

0
349
Tânăr din Brașov accidentat la locul de muncă - polițiștii au deschis un dosar penal

Polițiștii Secției 2 din Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

Polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la producerea unui accident de muncă pe raza municipiului Brașov. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 25 ani, fiind în timpul programului de lucru, în timp ce desfășura activități specifice, s-a accidentat la nivelul picioarelor.

Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cu privire la acest accident au fost înștiințați reprezentanții ITM Brașov.

Cercetările sunt continuate de oamenii legii în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here