Drobeta Turnu Severin: Tineri surprinși de jandarmi cu droguri asupra lor

0
1064

În minivacanța de Rusalii, doi tineri au fost surprinși de jandarmi cu droguri asupra lor, iar alte persoane au fost sancționate pentru abateri de la normele legale în vigoare

În perioada 5-9 iunie 2020, peste 150 de jandarmi mehedinţeni au acţionat integrat prin patrule mixte și independente pe raza județului Mehedinți pentru ca minivacanța de Rusalii să se desfășoare într-un climat de liniște și siguranță publică pentru cetățeni.

În perioada amintită, au fost constatate 10 abateri de la normele legale în vigoare, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 2300 lei.

Astfel, majoritatea sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate conform prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, proferarea de injurii şi expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele amenajate, provocare şi participare la scandal.

De asemenea, în noaptea de sâmbătă spre duminică doi tineri au fost surprinși de jandarmi în timp ce consumau și dețineau substanțe interzise în zona unei scări de bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin. Deoarece substanțele găsite asupra celor doi tineri prezentau caracteristicile drogurilor de risc, acestea au fost predate lucrătorilor din cadrul BCCO Mehedinți pentru continuarea verificărilor.

În acest caz, jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cumpărare sau deținere de droguri de risc pentru consum propriu.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here