Fonduri europene: 70% nerambursabil pentru proiecte de investiții de minim 1,5 milioane euro

0
162

Ai un proiect de investiţii de minim 1,5 milioane euro? Primeşti maxim 70% nerambursabil pe POR 2.2.

Grantul este de minim 1 mi euro şi maxim 5 mil euro. Municipiul București și Judeţul Ilfov sunt excluse de la finanțare.

Este eligibilă construirea, extinderea și dotarea cu echipamente a spațiilor de producție, prestări servicii, hoteluri etc.

Sunt eligibile companiile cu maxim 249 angajaţi la nivel de grup. O societate existenţă trebuie să fi avut profit şi minim 3 angajaţi în anul fiscal anterior. Nu este eligibilă renovarea de spații existente.

Sesiunea se va deschide, de principiu, în martie-aprilie 2019.

 

Proiectele se aprobă după principiul “PRIMUL VENIT, PRIMUL SERVIT”, întrucât cine are minim 75 puncte intră direct la contractare, deci recomandăm să avem proiectul finalizat la maximum 1 martie.

 

La momentul depunerii cererii de finanţare terenul trebuie să fie liber de sarcini şi trebuie prezentat certificatul de urbanism, deviz, memoriu şi minim 1 ofertă-echipamente pentru a stabili parametrii tehnici.

Te invităm să îţi confirmăm eligibilitatea.

Trimite-ne CUI-ul societăţii tale şi un rezumat al proiectului de investiţii la adresa de e-mail: roxana.mircea@fonduri-europene.tel sau suna la 0755.046.434

S.C. REI FINANCE ADVISORS S.R.L.
Consultanta fonduri europene si scheme de ajutor de stat

TEL: 0755.046.434

Web: www.reigrup.ro
www.fonduri-europene.tel

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here