Dolj: Tânără din Giurgița reţinută, după ce a tâlhărit o femeie de 88 de ani

0
58

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au reţinut pentru 24 de ore o tânără de 19 ani, din Giurgiţa, după ce a furat, prin smulgere, geanta unei femei în vârstă de 88 de ani, care se deplasa pe o stradă din Craiova

Luni, 21 ianuarie 2019, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, unei femei de 88 de ani, din municipiu, i-a fost furată o geantă, în timp ce se deplasa pe o stradă.

În urma verificărilor efectuate, la scurt timp după săvârşirea faptei, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au identificat şi prins o tânără de 19 ani, din comuna Giurgiţa, asupra căreia au fost găsite bunurile sustrase.

Prejudiciul produs, în valoare de 200 de lei, a fost recuperat de poliţişti şi restituit păgubașei.

De asemenea, în urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore tânăra bănuită de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, stabilindu-se faptul că aceasta a smuls geanta persoanei vătămate.

Hoața a fost introdusă în arestul IPJ Dolj, iar în cursul acestei zile urmează să fie prezentată unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here