OSF Global anunță deschiderea unui nou birou în Craiova

0
301

Compania multinațională de dezvoltare software, soluții eCommerce și cloud, OSF Global, a inaugurat marți, 27 martie 2018, cel de-al 7-lea birou din România, aflat în cadrul Carol Office Center, bulevardul Carol 1, nr 11, etaj 1, Craiova.

Deschiderea acestui nou punct de lucru marchează expansiunea continuă a acestei companii, atât la nivel global, cât și în România.

“Ca parte a strategiei noastre de expansiune, luna aceasta vom deschide un nou birou în România, la Craiova, iar echipa de la Pitești va fi relocată într-un spațiu mai încăpător. Una dintre valorile organizației noastre este ‘Work from anywhere, deliver everywhere’, focusul nostru fiind in primul rând pe rezultatele angajaților, si nu pe locația din care aceștia își desfașoară activitatea. Astfel, toti angajatii noștri au posibilitatea de a lucra remote, având un program de lucru flexibil care le ofera oportunitatea de a avea un echilibru între timpul petrecut la muncă și viața personală. Însă pentru a ajunge la acest echilibru și a oferi o astfel de flexibilitate, un aspect important este și crearea unui spatiu de lucru în care angajatii noștri pot interacționa face-to-face, pentru a se cunoaște mai bine.” a declarat Gerard Szatvanyi, Președinte și CEO, OSF Global.

OSF isi doreste ca biroul din Craiova sa ajunga sa gazduiasca 100 de angajați, acestia bucurandu-se de toate beneficiile pe care le ofera compania în orice alt birou din lume.

Compania are în prezent peste 650 de angajați care lucrează în 23 de locatii din 13 țări pe 4 continente. Dintre aceștia, în jur de 400 se află în România. Drept consecință a expansiunii rapide, OSF plănuiește si o crestere a echipelor aflate la birourile din America de Nord, Europa de Vest si Asia, in acelasi timp oferind optiunea de relocare a persoanelor cu experienta.

OSF Global invită toate persoanele din Craiova care își doresc să învețe și să lucreze cu tehnologii cloud și ecommerce de ultimă generație să își trimită CV-urile la adresa hr@osf-global.com, pentru începerea unei cariere în acest domeniu.  

Resurse Adiţionale

Despre OSF Global

OSF Global este o companie de dezvoltare software, soluții cloud și eCommerce care oferă servicii de consultanță, dezvoltare de aplicații și implementare pentru companii în curs de dezvoltare, atât în sectorul B2B, cât și B2C. OSF integrează soluții personalizate pentru a crea maximul de valoare în orice ecosistem cloud. Din postura de companie cu profil cloud computing, oferim o gamă variată de servicii ce continuă să fie neegalate de către competitorii nostri, printe care se numără IoT, integrari ERP, soluții enterprise de HR, și altele.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here