Primăria Strehaia organizează concurs de recrutare pentru un post de inspector în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor

0
234
Primăria orașului Strehaia

Primăria Orașului Strehaia, Județul Mehedinți, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată funcției publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Strehaia.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

• studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice, economice sau administraţie publică;
• vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului: minimum 5 ani;
• cunoştinţe de operare pe calculator dovedite cu diplomă/certificat sau supliment la diploma de licenţă.
• Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 11 decembrie 2017, ora 10.00 – proba scrisă;
– data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului (8 noiembrie 2017).

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Orașului Strehaia, din str. Republicii, nr. 124, Județul Mehedinți, telefon 0252/370.159.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here